SİVAS / MERKEZ - Şehit Cüneyt Erkan Ortaokulu

Şehit Cüneyt Erkan Ortaokulu

Emek Mahallesi 26.sokak 3/1
Vizyon
Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm imkanlarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, çevremizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin yeteneklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak temel görevimizdir.
Öğretim Şekli :Normal eğitim
08:30-11:50 13:00-15:30
Doğal Gaz
Belediye Otobüsleri ve Öğrenci Servisleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Şehir merkezine 4 Km uzaklıktadır.
Futbol, Voleybol, Basketbol, Tenis, Bocce, Dart, Atletizm
TÜBİTAK 4006, TeknoFest