SİVAS / MERKEZ - Şehit Cüneyt Erkan Ortaokulu

May

"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" Yeni müfredat, gelecek eğitim öğretim yılından itibaren okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul beşinci sınıf ve lise dokuzuncu sınıflarda kademeli şekilde uygulanmaya başlanacak.

"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağına ulaşmak için tıklayınız.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Tübitak Bilim  Söyleşileri kapsamında Prof Dr. Ülkü Aslı GÜLER hocamız öğrencilerimize Küresel Isınma, Karbon Ayak İzi ve İklim Değişikliği konularında bilgi verdi. Kıymetli hocamıza ve Tubitak yetkililerine teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından hazırlanan LGS Konu Takip Listelerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.